Lightning Baccarat – joc live în cazinourile Evolution Gaming

Autor: Dan Miro

Cel mai recent produs al Evolution Gaming, Lightning Baccatat, este un joc nou de cazinou, din seria celor cu mutiplicator. Acest titlu electrizant foosește conceptul și unic al producătorului, multiplicatori RNG cu acțiune live. Află regulile jocurlui Lightning Baccarat și folosește noile funcții în favoarea ta.

Pentru a juca Lightning Baccarat trebuie să cunoști jocul standard de baccarat și să iei în considerare câteva caracteristici noi înainte de a plasa primul pariu. Poți să-ți crezi o strategie privind utilizarea multiplicatorului unic. Iată cum titlul clasic a fost îmbunătățit prin adăugarea multiplicatorului.

În cele ce urmează, vom vorbi despre acest joc de baccarat cu aspect unic. Face parte dinseria de jocuri cu multiplicatori a producătorului, alături de blackjack și ruletă. Află care sunt cele mai bune cazinouri Live Lightning Baccarat alături de câteva sfaturi pentru a aborda acest joc profitabil.

Lista cu top cazinouri de Baccarat Lightning pentru 2024

Jocul Lightning Baccarat este o abordare specială a unui clasic de cazino. Acest tip de Baccarat diferă prin multiplicatorul RNG Lightning Card. Jucătorii îl pot folosi în fiecare rundă, pentru că este disponibil la fiecare pariu. Se folosește exact ca și în cazul jocului Lightning Roulette.

  • Winbet (În topul cazinourilor cu Lightning Baccarat)
  • WinBoss (Cele mai mari bonusuri și promoții excelente)
  • Luck Casino (Printre cele mai bune cazinouri de Baccarat Lightning)
  • Mozzart (Lider în jocurile de Baccarat)
  • Magnumbet (Calitate impecabilă a jocurilor live)

Lightning Baccarat, ca și celelalte jocuri din seria lui, este prezentat într-un mediu Art Deco, negru și auriu, cu interfață electrizantă. Putem spune că aceasta este principala diferență pe care o remarcăm la acest titlu, inserată în softul liderului în jocuri live, Evolution Gaming.

Jocul de Baccarat Lightning – reguli, sfaturi și strategie

Se respectă aceleași reguli Lightning Baccarat ca și în cazul jocului classic. Sfaturile și strategiile sunt legate în principal de noua caracteristică fulger, de cărțile aferente și de pariuri. Vezi mai jos principalele puncte cheie ale jocului Live Lightning Baccarat. Ai șansa de a câștiga plăți multipicate la o mână câștigătoare.

The poles holding the game together are already familiar to the players. Lightning Baccarat is still a classic baccarat game where well-known rules apply. The tips and strategies are mainly related to the new lightning feature, the related cards, and bets. Check out the main pinpoints of Live Lightning Baccarat.

Reguli de Baccarat Lightning Se aplică regulile Baccarat
Pariuri Lightning Baccarat Jucător, Bancher, Egalitate
Pagare pariu egal 6x pariul tău
Diferența principală Multiplicator
Comisia Plata în avans de 20%
#1 Lightning Baccarat Site Winbet

În fiecare rundă de joc, 1-5 cărți Lightning sunt generate aleatoriu dintr-un pachet virtual de 52 de cărți, fiecare carte având un multiplicator Lightning Baccarat de plată aleatoriu aplicat de 2x, 3x, 4x, 5x sau 8x. Dacă două sau mai multe cărți Lightning sunt împărțite în aceeași mână, acei multiplicatori se adună, în rest se respectă regulile jocului Baccarat online.

Reguli Baccarat Lightning

Fiind un produs al celui mai popular studio de dealer live, te poți aștepta la un joc hipnotizant . Regulile Lightning Baccarat îți permit să joci la fel ca și jocul de Baccarat standard cu mici ajustări. Principala diferență este reprezentată de multiplicatori, care lipsesc în jocul clasic.

Jocul include 8 pachete standard de 52 de cărți și trei pariuri obișnuite. Acestea sunt situate în trei zone principale de pariere, cu două zone suplimentare de pariuri secundarem aferente jucătorului sau banchetului. Indiferent ce alegi, câștigă valoarea cea mai apropiată de 9. Iată cele două runde de care trebuie să ți cont atunci când joci și construiești o strategie de Baccarat Live Lightning:

  • Lightning Round – începe imediat după terminarea pariurilor și continuă cu o selecție aleatorie de cărți Lightning.
  • Main Card Round – dealerul urmează regulile standard de Baccarat și procedează la împărțirea cărților între jucător și bancher.

Ține cont, în cazul versiunii live Lightning Baccarat, jucătorii plătesc o taxă de 20% înainte de extragerea oricăror cărți. Fiia tent la runda Lightning. Sunt extrase între 1 și 5 cărți aleatorii pentru a deveni cărți Lightning, cu valori de multiplicare. Încearcă și alte jocuri de cazino live în acțiune la unele dintre cele mai bune cele mai bune site-uri cu dealer live din România.

Lightning Baccarat rezultat

În paragraful anterior, am menționat că în fiecare rundă, una până la cinci cărți se transformă în cărți Lightning cu efect de multiplicator. Mărimea multiplicatorului este atribuită aleatoriu și poate fi de 2x, 3x, 4x, 5x sau 8x.

Funcționează fără probleme, iar obiectivul principal este să ai mai multe cărți Lightning. Valoarea fiecăruia înmulțește pariul câștigător, pariurile secundare și pariul la egalitate. Un astfel de mecanism de joc poate fi regăsit și în alte titluri celebre, ale jocurilor de ruletă de la Evolution Gaming.

Logo-ul jocului Lightning Baccarat

De exemplu, dacă pariezipe Jucător și obți 7 de Pică (multiplicator x8) și As de inimă (multiplicator x2), combinația câștigătoare este multiplicată cu 16 (8×2). Atunci când pariezi pe Egalitate, și obți acest rezultat, rezultatul mâinilor câștigătoare este format atât din cărțile Banker și Player, cât și din multiplicatorii acestora.

Ponturi Lightning Baccarat

În cazinourile Lightning Baccarat jucătorii este recomandat să își diminueze bankroll-ul înainte de a paria. Stabilește initial limitele de pariere. Un alt sfat pentru Lightning Baccarat este să păstrezi mizele rezonabile. La fel ca la baccarat clasic, poți paria pe Bancher. Să pariezi all-in nu este cea mai bună idee bună, se recomandă jocul de noroc responsabil.

Ai grijă la numărul de pachete de cărți incluse în joc înainte de a începe să juca Lightning Baccarat. Iaî n calcul pariurile secundare, deoarece acestea pot face plăți multiplicate. Mulți experți îi sfătuiesc pe jucători să fie foarte atenți cu pariul Egalitate (Tie), deoarece acesta nu are cote de câștig nu foarte bune. Joacă mai întâi jocul cu dealer live Baccarat pentru a vedea asemănările dintre jocuri.

Strategia Lightning Baccarat live

Bazându-ne pe clasicul Baccarat, care datează de ceva vreme, vom sugera câteva strategii de Lightning Baccarat. Poți alege dintre trucurile de calcul pentru a spori câștigurile la oricare dintre cazinourile Lightning Baccarat. Unii jucători folosesc strategiile de joc Fibonacci, Martingale, strategia Constant Bet și altele. Live Lightning Baccarat are două elemente principale de joc care pot fi ușor folosite ca strategii:

  • Main Hand – se referă la tipul și mărimea pariurilor tale. Există pariuri de evitat, pariuri de majorat după o pierdere sau după o victorie.
  • Lightning Cards – țineți cont de câte cărți Lightning sunt împărțite și câte sunt încă în stivă.

Pe scrut, pentru a juca acest titlu de la Evolution Gaming este nevoie de cunoști bine regulile jocului. Acesta este primul pas către orice strategie câștigătoare. Este recomandabil să cunoști diferitele pariuri și plăți, și să decizi care este mai bun pentru situația curentă.

Baccarat vs. Lightning Baccarat – aspecte principale

Lightning Baccarat funcționează similar cu jocul standard. Și pariurile sunt la fel, ambele oferă pariuri pe jucător, bancher sau egalitate. Adițional este multiplicatorul reprezentat de cărțile Lightning, la mâinile câștigătoare. La jocul Lightning Baccarat la pariul pe perechi și egalitate plățile sunt reduse. Verifică restul diferențelor:

Baccarat Lightning Baccarat
Se pasează pariuri pe jucător, bancher și egalitate Se plasează pariuri pe jucător, bancher și egalitate
Pariul egalitate se plătește de 9 ori miza dvs. Pariul egalitate se plătește de 6 ori miza dvs.
Lipsește multiplicatorul Are multiplicatori
Plătești un comision după ce ai fost plătit Plătiți un comision de 20% în avans

Întrebări și răspunsuri

Lightning Baccarat live este un joc intrigant. Următoarea secțiune de întrebări frecvente răspunde celor mai multe întrebări adresate de jucătorii care au jucat la cazinouri Lightning Baccarat. Chiar dacă jocul se bazează pe baccaratul calasic, acesta are câteva noutăți interesante care trebuie explicate. Citește răspunsurile și bucură-te de natura electrizantă a acestui titlu de la Evolution Gaming.

1️⃣ Unde pot juca Lightning Baccarat?

Evolution Gaming oferă produse de cazino live de top. Puteți vedea produsele sale în multe platforme de jocuri de noroc online. Cel mai nou produs de Baccarat câștigă popularitate și tot mai mulți operatori îl adaugă în meniul lor de pariuri. Vezi care sunt top 5 cazinouri cu Lightning Baccarat.

2️⃣ Sunt regulile Lightning Baccarat diferite de cele clasice?

Live Lightning B accarat se bazează pe jocul standard. Este Baccarat cu o întorsătură. Furnizorul , Evolution Gaming, este expert în adăugarea numărului și calității potrivite de caracteristici pentru a transforma un joc clasic într-o bijuterie de cazinou electrizantă. În afară de ajustări fulgerătoare, jocul se desfășoară după regulile principale de baccarat.

3️⃣ Care sunt pariurile și plățile la jocul live Lightning Baccarat?

Lightning Baccarat este deja celebru datorită tipului de plățile cu multiplicatori. Pariurile sunt aceleași ca și în jocul original, dar plățile pot crește cu ajutorul cărților Lightning. Efectul multiplicării crește valoarea câștigului dacă mâna conține cărți Lightning.

4️⃣ Există ponturi despre cum să joci Lightning Baccarat?

Cu timpul, jucătorii și-au împărtășit experiența lor cu privire la Baccarat și la diferitele rezultate ale jocului. Unul dintre ponturile Lightning Baccarat este să eviți să pariezi pe Egalitate. Încearcă să te limitezi la pariuri cu mize mici, și, bineînțeles, joacă responsabil.

5️⃣ Care este cea mai bună strategie de Baccarat Lightning live?

Atunci când optezi pentru jocuri de cărți, cea mai bună strategie pentru început este să aloci un buget. Acest lucru te va ajuta să estimezi limitele pariurilor. Tacticile tipice pentru Baccarat sunt și strategiile valabile pentru Baccarat Lightning. Toate acestea se bazează pe calcule care includ numărul de cărți, șansele și rezultatele posibile.